Di Più - [direct] marketing & communicatie - is meer

Di Più (spreek uit Die Pjoe) is het bureau voor (direct) marketing en communicatie met de eigenzinnige naam. Di Più is Italiaans voor 'meer' en die naam dekt precies de lading. We staan én gaan voor méér creativiteit, méér kwaliteit, méér personal touch, méér pro-activiteit en méér meedenken. Kortom, we willen verwachtingen overtreffen. Dus wees gewaarschuwd: wie dit eenmaal ervaren heeft, komt terug voor meer.

 

Marketing

Di Più is een marketingbureau. Met gebruik van onder andere direct marketing zorgen wij voor de juiste marketingstrategie, het juiste marketingadvies en de creatieve uitvoering. Wij bedenken, ontwikkelen en voeren graag, samen met de klant, uit. Uw wensen en ideeën, onze kennis en ervaring op het gebied van communicatie en (direct) marketing en een verrassend schepje creativiteit, service en kwaliteit daar bovenop. Dat maakt het nét dat beetje meer.

Communicatie

Di Più is een communicatiebureau. Wij luisteren heel goed naar uw communicatiedoelen en vertalen die in een helder communicatieadvies over de te nemen stappen en bijbehorende uitingen. Die kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. 

Congressen en evenementen

En Di Più is nóg meer! We zijn ook een full-service congres- en evenementenbureau, waarmee we ons in de markt profileren onder de naam 'Il Congresso'. Wilt u professioneel begeleid worden bij de organisatie van een congres? Dan is Il Congresso uw partner! Maar ook wanneer u alleen de congresregistratie of congrescommunicatie uit handen wilt geven, bent u bij Il Congresso aan het juiste adres. Wij vertellen u graag de mogelijkheden. 

Kiest u voor meer kwailteit, meer creativiteit en meer service?

Neem dan contact met ons op via info@di-piu.nl of telefonisch op nummer (010) 3000 170