Il Congresso: voor uw congres- of evenementenorganisatie

Bij de organisatie van een congres komt veel kijken. Heeft u duidelijk voor ogen hoe u het wilt? Ook dan kunt u nog wel eens verrast worden door de omvang van het takenpakket en de tijd die u erin moet steken om alles vlekkeloos te laten verlopen en naar de congresdatum toe geen ‘losse eindjes’ over te houden.

Naast de concrete invulling en programmering van het congres (locatie, sprekers, gasten, uitnodigingen, publiciteit, catering, presentjes etc.) zijn er ook allerlei administratieve activiteiten (draaiboek, aanmeldingen/inschrijvingen, registratie, facturering, financiële afwikkeling van de congresgelden etc.). Vooral een heldere en tijdige communicatie met sprekers, deelnemers, de congreslocatie en andere personen en partijen die een rol spelen bij uw congres, is van essentieel belang voor het welslagen daarvan. Gaandeweg zullen zich altijd situaties voordoen waarop u uw plannen moet bijstellen. Er dient direct een beslissing genomen te worden of u moet op het scherpst van de snede onderhandelen. Il Congresso heeft vaker met dit bijltje gehakt en is op alles voorbereid. Wij hebben ervaring met congressen tot wel 500 bezoekers bij locaties als de SS Rotterdam en Krasnapolsky en zoeken voor elk probleem direct een oplossing.

Meer of minder ondersteuning. U bepaalt.
Il Congresso kan u ondersteunen op de onderdelen die u liever uitbesteedt omdat het u aan tijd, menskracht of expertise ontbreekt. Of u kunt de volledige organisatie aan ons overlaten. Aan u de keus!

Wij regelen een enkel onderdeel of zorgen ervoor dat het hele proces gestroomlijnd verloopt. Van het uitnodigingsdrukwerk of –mailings tot en met de ontvangst en registratie van de deelnemers op de dag van het congres. In de weken voordat het congres plaatsvindt, zijn we zelfs 24-7 bereikbaar en tijdens het gehele congres zijn we aanwezig als ‘trouble shooter’. Voor u een hele zorg minder. U kunt zich concentreren op de congresgangers en ook zelf van het congres genieten.

Kiest u voor meer rust, meer zekerheid en meer tevreden congresgasten?
Neem dan contact met ons op via (010) 3000 170 of info@di-piu.nl